Væktarstua Cup 2017

Postet av Jarle Overvik den 11. Jul 2017

Mange blide fjes og et surt etter fredagens første kamp...

Vi havnet i år i pulje med Tydal 1, Brekken og Ålen. Tydal storfavoritt til å vinne både pulja og turneringa. Vårt beste håp var å komme til bronsefinale men da måtte både Ålen og Brekken slås. Første kamp fredag gikk mot Tydal 1. Grei kamp fra vår side mot overmakten, kom også til noen gode sjanser uten å lykkes. Tap 3-0 (1-0) der hjemmelaget "flakset" inn tre mål. 1-0 på et skudd som forandret retning, 2-0 på et latterlig idømt straffespark og 3-0 på en såledragning i gult.

I første kamp lørdag møtte vi Ålen. Etter scoringer av Arnt Olav og Kai vant vi til slutt "bare" 2-0 etter å ha brent et hopetall med store sjanser.

Fire fornøyde mot Ålen. Keeper Martin med ens ærend som keeper i første kamp og sto meget godt. Bak to fornøyde målscorere som flankerer en like fornøyd 57åring etter kampen. Det skal nevnes at superveteranen ble mer og mer fornøyd utover lørdagskvelden...

Brekken i siste kamp lørdag. For å komme til bronsefinalen klarte vi oss med uavgjort i siste kamp. Dette ble en meget spennende kamp med store sjanser til begge lag. Brekken tok ledelsen 1-0 ti minutter ut i andre omgang. La om til tre fram og lyktes idet Runar satte ballen i lengste for keeper. 1-1 sto seg kampen ut og dermed var bronsefinalen i boks. Bronsefinalemotstander skulle bli Tydal 2. Men først var det bankett for alle og ettersom vi kunne sove lenge dagen etter ble det gitt tillatelse til en liten feiring....

Vikvarvets "Beckham".

Feiringen ble ikke større enn at alle møtte mer eller mindre friske og raske til kampen mot Tydal 2. Været var også blitt bedre med sol og godvær og mange vikvarvinger hadde tatt turen for å få med seg kampen. Det begynte ikke så bra, for først fikk vi scoring imot etter corner. Så gikk hjemmelaget opp i 2-0 på et skudd fra sekstenmeteren. Vi spilte oss allikevel til mange gode sjanser så håpet om seier var der. Enda mer etter at Runar dunket et frispark i vinkelen fra 20-25 meter. Vi burde å ha utliknet til 2-2. Bjørnar med pasning til Runar på bakerste men skyter i kroppen på keeper fra 1 m hold. 2-1 til pause. Halvspilt andreomgang når utlikningen kom. Jomar Beckham Stokke med banan fra ca 30 meter ute på venstresiden, bananen skrur seg rundt og over keeper og i mål, til behersket jubel på banen og på sidelinja. Bjørnar med alle tiders mulighet fra tre meter etter innlegg fra Runar, men skyter utenfor. Byttes umiddelbart ut. Håkon neste mann ut mot keeper, hardt presset fra en forsvarer skyter han i keeper. Må byttes ut. Da de fleste ser for seg en straffesparkkonkurranse kommer avgjørelsen. Erik med langt utspill, en forsvarer feilberegner spretten, lukten av mål fanger Runar opp og banker ballen på volley i nota. Dermed vant vi meget fortjent 3-2 i en god og meget underholdende kamp.

Fornøyd støtteapparat etter seieren i bronsefinalen.

Etter å ha levert langt under pari i serien så langt var det godt å få litt opptur på Dala. Fine scoringer og mye bra spill lover godt for fortsettelsen. En sosial og fin helg på alle måter, så får vi sportslig prøve oss på et suverent hjemmelag ved en senere anledning. Vi gleder oss allerede til neste års 50-års jubileum.

En litt blidere kaptein søndag med det synlige bevis på tredjeplassenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.