Smått om fotball.

Postet av Jarle Overvik den 12. Mar 2018


Noen av Vikvarvets nye spillere som debuterte mot Tangmoen. Bak fra venstre Biniam, Holger og Filimon. Foran fra venstre Jeber og Selemun.

Ikke så mye som vitner om sommer og fotball når dette blir skrevet men så har da også krets og forbund bestemt at det meste av fotballaktiviteter skal foregå på sen høst og veldig tidlig vår...

Med seriestart kun en måned unna sparket Vikvarvet i gang sesongen med treningskamp mot Tangmoen på Stjørdal. Her kom vi godt i gang og ledet 2-0 allerede etter 8 minutter. Først ved Lars , så ved Filimon , begge satt opp av Runar. 1-2 til pause. Sindre til 1-3 fra sidelinja, før Filimon scoret sitt andre på pasning fra Tommy. Jeber la på til 1-5 , pasningslegger Martin. 1-6 kom etter godt samspill mellom Biniam og Selemun der sistnevnte fikk kjempetreff fra skrått hold. God gjennomkjøring, god kontroll bakover men burde strengt tatt puttet flere mål etter alle sjansene, spesielt i første omgang.

Alle debutanter beviste at de vil være nyttige tilvekster i kommende sesong, og sammen med de som har ikledd seg vikvarvetdrakta fra før, har vi en solid spillerstall før serien tar til 15 april. 

I sesongen 2018 skal vi møte følgende lag. Sverresborg 2, Nidaros 2, Varden, Charlottenlund 3, Tydal2/Selbu 2, IL Tempo, Astor, Heimdal 2 og Kolstad 3.

Stor favoritt til å ta seieren her må vel bli sammenslåingen av Tydal og Selbu. Med et oppland på 2554 kvadratkilometer å ta av og det beste og nest beste fra femte og fjerdedivisjon må de nok finne seg i å være store favoritter. Så får vi andre dingle etter litt lengre nede på listen.....


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.