Sjansekalas på Kolstad

Postet av Jarle Overvik den 1. Okt 2018


En etterkampen blid keeper som hadde hendene fulle i årets siste kamp.

Hverken hjemmelaget Kolstad 3 eller Vikvarvet hadde annet enn æren å spille for i sesongavslutningen. Det så derfor ut som alle tanker om forsvarsspill var nedprioritert fra start, for her skulle det angripes. Hele kampen ble avløst av angrep på angrep og det ble en sjansebonanza uten like. 

Det startet allerede etter 2 minutter. Framspill opp på Runar som tar med seg ballen og skyter, keeperretur som Runar fanger opp, runder keeper og setter i mål. 0-1. 

5 min. Holger med god redning alene med en kolstadspiller.

7.min. Selemun med stor mulighet men treffer litt for dårlig.

10 min. Holger med benparade alene igjen.

12 min. 1-1

15 min. Jan Olav på raid på høyresiden og finner Runar med en perfekt pasning foran mål og 1-2.

20 min. Holger i full strekk igjen. kanonredning

22 min. Selemun med kanonmulighet alene med keeper som redder, Arnt får returen på hodet på 5 meter foran tomt bur, men det ble faktisk ikke mål....

32 min. Filimon med pasning opp til Runar som runder keeper og setter ballen i tomt bur. 1-3. Det var Runars tredje hattrick på de tre siste kampene og sesongens 26 seriemål.

Faktisk ble dette resultatet til pause selv om det fortsatt var store sjanser til begge lag, men skribenten ga litt opp å skrive for å få litt tid til å følge med på kampen. En hawaiiomgang fra begge lag og med en kampleder med god kontroll på begivenhetene.


Det ble ikke mindre hektisk i andre omgang. Vi går opp i 1-4 etter 58 minutter. Håkon med godtreff på hel volley fra 18 meter og ballen daler fint ned i hjørnet. Fin den. Så blir vi feilaktig avblåst for offside når Runar stusser Bjørnar alene igjennom med keeper.

Så ble det litt baluba på Kolstad. For når også hjemmelaget etter hvert syntes det ble litt mye av god hjelp fra kamplederens side så kan man vanskelig være uenig i akkurat det. Ingen kritikk av kampleder som sikkert gjorde så godt han kunne, men avgjørelsene bikket så visst ikke bortelagets vei...

63 min. 2-4. Skudd fra distanse som Holger halvklarerer ut i feltet, en kolstadspiller i soleklar offsideposisjon får ballen i bena og scorer til frustrerte blåtrøyers fortvilelse. 

66. Vondt blir til verre. En god tackling innenfor 16 blir det blåst straffe på. Selv kolstadspillerne syntes det så ut som en kjempetackling. Holger redder straffesparket. Da blåser dommer for nytt  straffespark pga at Holger redder for langt fra streken. Hva i helv!!!!! I tillegg kan ballen legges foran starffemerket fordi det er kampleder som kan bestemme hvor straffesparket kan taes ifra.....Scoring på nr 2 til 3-4. Holger ikke like blid som på bildet....

76 min. Runar med godt skudd som keeper får slått til corner.

78 min. Holger med redning helt nede ved stolperota.

80 min. Holger med ny kanonredning som slår i tverrligger og ned der Holger igjen får kontroll på ballen.

82 min. Ny kjempeoffside til hjemmelaget som får gå og de utlikner til 4-4. Da holdt det hardt for ellers sindige vikvarvinger som på hele sesongen kun har pådratt seg 4 gule kort.

84 min. Årets mål i alle divisjoner. Lars tar med seg ballen inn fra høyrekanten, fra godt over 20 meter smeller han ballen i motsatt kryss med dårligfoten. En fantastisk scoring var det og antaglig "once in a lifetime experience"...4-5

86 min. Runar med skudd fra hjørnet av seksten men ballen smeller i nettveggen.

89 min. og dommerkontroversene var slett ikke over. Runar skjermer ballen ut til corner i sluttminuttet. Alle spillere går mot sekstenmeterfeltet når dommer dømmer utspill. Hva i helv!!!!!hvor vanskelig kan det være?? Utspill til back, lang ball opp der vi ikke får klarert skikkelig og de får tak i ballen og scorer fra skrå vinkel.   5-5

Vi får en siste mulighet. Lars med innlegg fra høyre, stuss fra Bjørnar til Selemun som ikke får kontroll og bryster den nærmest i hendene på keeper.

Slutt.

Ok. Det var siste kampen og alle takket høflig og pent for kampen til dommer og motspillere. En kamp der vi hadde våre beste i begge ender og sentralt på midten.

 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.