Årsavslutning

Postet av Jarle Overvik den 12. Nov 2018Nesten 50 til bords da fotballavdelingen feiret sin sesongavslutning i Kolla Vippen Bar. En meget brukbar sesong endte med tredjeplass etter mange artige kamper gjennom sesongen.

Skal man trekke fram noen må det kanskje bli Selbu/Tydal borte på Kløfta som vi vant 5-0. Også Varden borte med 7-0 seier og meget godt angrepsspill og forsvarsspill er en kamp i pluss i minneboken. 

Også avslutningen på sesongen ble minneverdig. I nest siste kamp hjemme møtte vi Heimdal 2 hjemme der bortelaget kunne sikre seg opprykk med seier. Vi knuste de 4-1 der de fikk trøstemålet på overtid. De ble tydligvis såpass knust at ledelsen mistet all vett og forstand og la inn protest på kampen. Hjemmelaget var usportslig, banen for bløt ,dommeren var det visst også noe feil med. Fargen på tribunen var feil og trærne sto for tett....Det går an å bli skuffet over at opprykket glipper, men å prøve å jukse seg oppover i divisjonene er vel ikke så bra. Alle punkt ble også blankt avvist av fotballkretsen. Vi ønsker ledelsen på Heimdal god bedring til neste år....

Også siste kamp ble det scoret mange mål . 5-5 borte på Kolstad ble en artig avslutning på sesongen.

Følgende vant de gjeveste prisene på årsfesten.

Selbyggens pokal for lang og tro tjeneste.  Bård Johan Kjøsnes.

Årets spiller valgt av spillerne selv.  Runar Overvik.

Innsatsprisen.   Johan Overvik.

Toppscorer med 26 seriemål.  Runar Overvik 


Og snart er en ny sesong i gang...
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.