Reisebrev fra treningssamlinga i Barcelona

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 17. Aug 2015
Den 5.august reiste 18 snertne sneller på treningssamling til byen Santa Susanna i Barcelona. Og etter utallige timer med dugnadsarbeid, var vi veldig klare for å nyte sol og varme og trene godt i dagene som fulgte. Det ble gjennomført 2 økter hver dag- ei fysiskøkt og ei balløkt. Og mellom treningene ble det god tid til restitusjon. Her tilbragte vi mesteparten av tiden på stranden, der vi slappet av, spilte litt volley, skavla en hel del, bada og sola oss.
Hver kveld var det felles middag på hotellet, og her bugnet det av alskens retter. Etter middag var det tid og mulighet for en handlerunde eller bare avslapping på hotellrommet for de som ønsket det. En kveld hadde vi imidlertid fellesopplegg også etter mat, hvor vi blant annet lekte dyreleken. Aktiviteten ble gjennomført med en voldsom iver og innsats.På avreisedagen ble det gjennomført bare ei fysiskøkt på morgenen, før vi reiste inn til Barcelona for å få sett litt av byen og shoppe.

Vi har hatt en helt fantastisk tur! Og godt planlagte treninger har blitt gjennomført med topp innsats og guts fra samtlige spillere. Trivelige og blide jenter gjør også sitt for at turen skal bli vellykket, og ikke minst et utmerket trener-og laglederteam som står på med godt humør fra morgen til kveld! Vi har hatt en minnerik og morsom tur, og nå gleder vi oss stort til sesongstart!! Dajdaj :)

Skrevet at Karen Stokke og Anne Beate Stokke

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Vikvarvet IL - Håndball